Holi Collage Logo Small

Festival Holi Barcelona

Ens ha sortit la proposta de fer un pilar al Festival de colors hindú Holi Barcelona, que es farà diumenge 6 d’abril (dia de l’actuació de Can Jorba), a la tarda, a l’Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer (cantonada amb carrer Pare Mariana, prop del metro Montbau, línia 3 -verda-). Quedarem directament allà a les 16.15 h (puntuals).

És una celebració que agermana les cultures hindú i catalana a Barcelona, consistent en diferents activitats, destacant una tirada de pigments de colors perquè els participants (amb roba blanca) s’impregnin: si voleu “acolorir-vos” podeu seguir els consells de la seva web.

És la quarta edició d’una festa organitzada per les associacions Bollywood Sitare i Sangam, amb la col·laboració del Districte d’Horta-Guinardó (Ajuntament de Barcelona). La nostra canalla hi anirà directament després de l’actuació del matí a Can Jorba i dinar pel centre (a càrrec de cadascú).

I parlant de l’actuació del diumenge al matí a Can Jorba (hem quedat al Portal de l’Àngel a les 11.30 h), us recordem que hi ha la cursa d’El Corte Inglés i altres manifestacions pel centre de Barcelona, amb la qual cosa recomanem venir amb l’adequada antelació.

Search