Foto: Oriol Meléndez

Festa Major del Raval 2018

Un any més, ens ubiquem a la plaça de la Gardunya de Barcelona, per portar les nostres construccions a la Festa Major del Raval. Al contrari que la temporada passada, aquest any comencem amb un bon regust de boca, amb el descobriment de la placa que anomena la plaça de la Gardunya com a plaça castellera de 9 pisos, arran de la descarregada del 3 de 9 amb folre per la nostra colla a l’any 2016.

La ronda de castells la iniciàvem en primer torn amb un intent desmuntat de 5 de 8, castell que volíem descarregar, sí o sí, però que haurà d’esperar. En segona ronda tirem amunt el 3 de 8, i en tercera un altre intent desmuntat, aquest cop d’un 4 de 8 just abans de descarregar-lo en ronda de repetició.

Per finalitzar actuació un pilar de 5, seguit de 2 pilars de 4 simultanis feien tancar la nostra actuació al barri barceloní.

Pel que fa a les resta de colles, la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, descarregaven el 3 de 7 amb agulla, la torre de 7 y el 4 de 7, més un pilar de 6 i un vano de 5 de comiat. Els nostres fillols, els Castellers de Cerdanyola, obrien amb un 5 de 7 amb la torre de 7 carregada i el 4 de 7 amb agulla, per tancar amb un vano de 5.

 

En resum:

Dissabte, 14 de juliol de 2017, plaça de la Gardunya, Barcelona

Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau: 3d7a, 2d7, 4d7, pd6, vd5

Castellers de Cerdanyola: 5d7, 2d7(c), 4d7a, vd5

Castellers de Barcelona: id5d8, 3d8, id4d8, 4d8, pd5, 2 pd4

 

FOTOGRAFIES

Galeria de la Diada de la Festa Major del Raval dels Castellers de Barcelona (Eduard París, Gibet Rosa, Montse Cordón, Salvador Pons i Oriol Meléndez)

Galeria de la Diada de la Festa Major del Raval de la Natàlia Mocholí

Galeria de la Diada de la Festa Major del Raval de l’Oriol Meléndez

 

VÍDEOS

Canal oficial dels Castellers de Barcelona (llista de reproducció de la Diada)

 

CRÒNIQUES

Visió personal de la Diada – Blog ‘El Fet casteller vist pel Tete’

Fem Castells – Betevé

Betevé – Plaça de la Gardunya, plaça de 9

 

 

Search