3 De 8. Fotografia: Natàlia Mocholí.
3 de 8. Fotografia: Natàlia Mocholí.

Festa Major de Poblenou

La segona actuació del segon tram de temporada es presentava també amenaçada per la calor i els esdeveniments de l’11 de setembre. Començavem de bon matí amb la tradicional Ofrena floral al Monument de Rafael de Casanova, amb un pilar de 5, sense cap complicació i enfilar tot seguit camí del Parc Central del Poblenou a on a les 12 tocades ens trobàvem preparats per encarar una diada que anunciava estrenes.

Les estrenes no es van fer esperar i sortia en primera ronda. El 4 de 8 amb l’agulla que havia donat molt bones vibracions a l’assaig de divendres es va quedar, malauradament, en carregat quan el pilar va cedir en el moment de la descarregada. Després d’aquesta caiguda es va encarar un 3 de 8 i el 4 de 8 amb alguns peus desmuntats abans no s’han tirat amunt, tot i això, no han presentat grans problemes. Per acabar l’actuació i intentar esborrar l’ensurt de la caiguda del pilar del 4 de 8 amb l’agulla de la primera ronda hem tancat l’actuació amb intent desmontat de pilar de 6 però que vam tornar a probar, on aquest cop si, vam aconseguir descarregar i dos pilars de 4.

Els Castellers de la Vila Gràcia van començar la seva ronda amb el 2 de 8 amb folre seguit de 3 de 8 i el 4 de 8 i acabaven l’actuació amb un vano de 5.

FOTOGRAFIES

Fotografies de l’Ofrena floral a Rafael de Casanova:

Galeria de l’Ofrena floral a Rafael de Casanova

Galeria de l’Ofrena floral a Rafael de Casanova del Christian Muñoz

Fotografies de la diada a Poblenou:

Galeria de l’Actuació al Poblenou

Galeria de l’Actuació al Poblenou del Christian Muñoz

Galeria de l’Actuació al Poblenou del Marc Serarols #1

Galeria de l’Actuació al Poblenou del Marc Serarols #2

Galeria de l’Actuació al Poblenou de la Natàlia Mocholí

Galeria de l’Actuació al Poblenou del Tony Guasch

VÍDEOS

Vídeo resum de la jornada (Francesc Borràs)

CRÒNIQUES

Visió personal de la Diada : Blog “El fet casteller vist pel Tete”

Search