DSCN3851

Festa Catalana 2017: construccions humanes

L’Ajuntament de Barcelona organitza diferents diades castelleres amb el nom de “Festa Catalana” per mostrar la nostra cultura especialment a turistes i visitants de la nostra ciutat.

El dissabte 29 de juliol participàvem en aquest format, ben d’hora al matí i sota un sol d’estiu, i que volia exhibir diferents tipus de construccions humanes a la Plaça Nova. Així, participàvem en companyia dels Falcons de Barcelona, la Muixeranga de la Plana (Castelló) i el Ball de Valencians de Vilanova i la Geltrú.

Després d’un pilar de 4 carregat (ensurt mínim quan s’estava descarregant), fem un 3 de 7 amb estrenes de l’Emma Álvarez d’enxaneta, la Laia Muñoz a dosos, l’Ainara Muñoz a quarts o Vinyet Solé a terços. I com a segon castell (cada agrupació havia pactat quantes construccions farien), vam fer l’espectacular 3 de 7 aixecat per sota (després del que vam portar a Andorra fa unes setmanes), amb Carlos Maroño estrenant-se a segons. Per finalitzar, pilar de 4 final i un altre pilar de 4 al costat del mural picassià del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

 

FOTOGRAFIES

Galeria de la Festa Catalana dels Castellers de Barcelona (Eduard París i Laia Coll)

Galeria de la Festa Catalana de l’Oriol Meléndez

Galeria de la Festa Catalana del Christian Muñoz

 

VÍDEOS

Canal oficial dels Castellers de Barcelona (llista de reproducció de la Festa Catalana – Francesc Borràs)

 

CRÒNIQUES

Visió personal de la Diada – Blog ‘El fet casteller vist pel Tete’

Search