Nascuts Per Fer Pinya – 5

ÈXIT DE LA PRIMERA EDICIÓ DE “NASCUTS PER FER PINYA”

El projecte “Nascuts per fer pinya” ha viscut aquest matí la seva primera edició. Escolàpies de Sant Martí, IES Joan d’Àustria i Escola Pia Sant Antoni han estat els tres instituts protagonistes d’aquest jornada que hem organitzat des del mes de gener, impulsada pel jovent de la colla i amb la finalitat d’augmentar la nostra seva presència als instituts de la ciutat. Un pilar de quatre de dol en memòria del professor assassinat a l’IES Joan Fuster, centre que en un principi havia de participar de la jornada, ha precedit l’actuació.

L’ambient festiu i distès ha estat la tònica d’una jornada emmarcada en les Festes de Primavera de Clot-Camp de l’Arpa, on l’actuació més destacada ha estat la dels Escolàpies de Sant Martí, que amb un emocionant pilar de quatre amb folre han completat l’estructura més complexa del dia. L’IES Joan d’Àustria ha descarregat la torre de quatre neta mentre que l’Escola Pia Sant Antoni ha completat el pilar de tres.

L’èxit de la jornada, on s’han entregat premis i records als alumnes i centres, fa pensar que aquesta no serà l’última edició del concurs.

A més, el dissabte 9 de maig també vam participar a la cercavila de primavera del Clot-Camp de l’Arpa, amb entitats de cultura popular, sortint de la Plaça de Can Robacols i arribant a la Plaça Font i Sagué, fent diverses estructures castelleres, entre elles dos pilars de 4 no simultanis a la Plaça Can Robacols, pilar de 4 al c/Clot (davant la pastisseria La Palma) o pilar de 4 a la Plaça Font i Sagué. Podeu veure les fotos d’Eduard París, Gerard Cabrero, Marta Cabrero i Núria Bachs.

Fotografíes:

Vídeos:

Notícies relacionades:

 

Search