Img 6789.jpg

Estrenem la torre de 7 aquesta temporada

Els Castellers de Barcelona ens desplacem fins a Vilanova i la Geltrú a celebrar la ja tradicional Diada de Sant Jordi, organitzada pels Bordegassos i acompanyats també per la Colla Joves Xiquets de Valls.

Hem començat la diada descarregant el 2 de 7. Un castell que portem a plaça per primera vegada aquesta temporada. En segona ronda hem descarregat un 4 de 8, el 5è d’aquest 2018. El 5 de 7 ha estat el protagonista de l’última ronda, un castell que hem descarregat en diverses ocasions des de principis d’any. Per acabar, tanquem la diada descarregant un pilar de 5, que és el pilar de 5 número 1.500 que descarreguem en els nostres 49 anys d’història.

Els amfitrions de la diada, els Bordegassos de Vilanova, han començat descarregant, per primer cop aquesta temporada, el 4 de 8. Han continuat la diada descarregant el 5 de 7 i, en tercera ronda, han fet un 4 de 7 amb agulla. Els vilanovins han acabat la diada descarregant un vano de 5. La Colla Joves Xiquets de Valls ha estrenat dos castells aquesta diada, han començat amb el 3 de 8 en primera ronda. Seguidament, han descarregat el 2 de 7 i, en tercera ronda, han assolit el 4 de 8, també inèdit pels vallencs aquesta temporada. Han tancat la diada descarregant dos pilars de 5 i dos pilars de 4.

 

En resum:

Diumenge 29 d’abril de 2018 a la Plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú

Bordegassos de Vilanova : 4d8, 5d7, 4d7a, vd5

Colla Joves Xiquets de Valls : 3d8, 2d7, 4d8, 2pd5, 2pd4

Castellers de Barcelona : 2d7, 4d8, 5d7, pd5

 

FOTOGRAFIES

Galeria de la Diada de Sant Jordi a Vilanova dels Castellers de Barcelona (Eduard París, Laia Garcia, Laia Muñoz, Imma Romeo, Oriol Meléndez)

Galeria de la Diada de Sant Jordi a Vilanova de l’Oriol Meléndez

 

VIDEOS

Canal oficial dels Castellers de Barcelona (llista de reproducció de la Diada)

 

CRÒNIQUES

Blog personal de la Diada – ‘El fet casteller vist pel Tete’

Blog personal de la Diada – ‘Del Poblenou a la Lluna’

Search