10308088 907721199291437 6512805499845296983 N

Estrenem el 4d8a a Berga

Els Castellers de Barcelona hem estrenat avui a la Plaça de Sant Pere de Berga el quatre de vuit amb l’agulla. El castell ha arribat en primera ronda i després del pilar de quatre caminant d’entrada, però ha quedat només en carregat ja que el pilar ha cedit poc després de l’aleta. El segon castell ha estat el cinc de vuit, que estrenàvem fa dues setmanes a Nou Barris. La catedral s’ha descarregat i, optant per assegurar en una diada que havia començat tard i que estava sent amenaçada per la pluja, hem completat un cop més el tres de vuit en tercera ronda. Un pilar de cinc ha tancat l’actuació.

Els Minyons de Terrassa i els Castellers de Berga, amfitrions, completaven el cartell de la Diada dels Quatre Fuets. Els malves han descarregat el tres de nou amb folre en primera ronda i el quatre de vuit amb agulla, i no han pogut fer un tercer castell per un xàfec que ha obligat a aturar l’actuació. Els berguedans, en canvi, sí que han fet els tres castells i han igualat la millor actuació de la seva història amb quatre de set amb agulla, cinc de set i set de set. Tant les dues colles, com nosaltres, hem obert l’actuació amb un pilar de quatre caminant d’entrada i l’hem tancat amb un pilar de cinc.

Els Castellers de Barcelona celebrarem diumenge vinent el Concurs de Castells de Sorra, que com cada any se celebrarà a la Platja de la Nova Icària, i tornarem a actuar el dissabte 13 de juny amb els Castellers de Cornellà i els Castellers de Sant Cugat en les Vigílies del 46è Aniversari de la Colla. La cita important del cap de setmana serà el diumenge 14 de juny, a la Plaça Sant Jaume, on actuarem amb els Minyons de Terrassa i els Castellers de Sabadell.

Fotografies:

Vídeos:

Notícies relacionades:

Search