IMG 3914

Ensopegada amb el tres de nou.

Els Castellers de Barcelona no hem pogut complir els nostres objectius el dia que celebravem 46 anys d’història. A primera ronda hem caigut en el segon tres de nou amb folre que provavem enguany –el primer, descarregat a Nou Barris-. El pom del tres folrat però, ha cedit quan l’enxaneta feia els seus últims passos. La caiguda ha causat baixes i ha fet descartar el quatre de nou amb folre i els castells de vuit i mig. La Colla, però, no hem renunciat a fer dos castells de vuit i, amb canvis, hem descarregat el quatre i el tres de vuit, que hem acompanyat del cinc de set en tercera ronda. Abans de començar, hem entrat a plaça amb el pilar de quatre caminant, i hem obert la diada amb un pilar de cinc al balcó. Com a comiat, hem provat de fer un vano de cinc amb dos pilars de quatre per banda. El pilar de cinc central i un pilar de quatre, però, ha quedat en carregats.

Els Minyons de Terrassa i els Castellers de Sabadell ens han acompanyat en el nostre Aniversari. Els malves han completat el cinc de vuit, el tres de nou, la torre de vuit i el pilar de set, a més de tres pilars de cinc de comiat, i els ‘saballuts’, el set de vuit, el quatre de vuit, el tres de vuit i dos pilars de cinc de comiat. Totes dues colles, com nosaltres, hem entrat a la Plaça Sant Jaume amb un pilar de quatre caminant.

Ahir els Castellers de Barcelona vam actuar també en la diada de Vigílies del 46è Aniversari, on vam estrenar el pilar de sis, a més de completar el tres de vuit, el quatre de vuit i el cinc de set, dos pilars de quatre d’inici, i un vano de cinc de comiat. Els Castellers de Cornellà van ser en aquest cas la colla convidada, i van completar dos pilars de quatre d’inici, el quatre de set, el quatre de set amb l’agulla, el tres de set i el pilar de cinc.

Finalment, divendres 12 de juny a la tarda vam fer un pilar de 4 i un altre pilar de 4 a la festa de l’Escola Bressol Municipal Clot de la Mel, al costat del local; podeu veure les fotos de Jordi Marimon i el vídeo de @nataliaplancheria.

Aquest cap de setmana ens va acompanyar una delegació delx Xiquets de Hangzou, que van descarregar un pilar de 5 en acabar la diada central del nostre 46è Aniversari, a la Plaça de Sant Jaume.

Fotografies:

Vídeos:

46è ANIVERSARI

Fotografies:

Videos:

Notícies relacionades:

Search