IMG 6510

Enèsima clàssica a Cerdanyola

Els Castellers de Barcelona hem sumat avui l’enèsima clàssica de l’any a Cerdanyola del Vallés per posar la mirada, ara sí o sí, cap a castells superiors. Vam obrir l’actuació amb el tres de vuit, i vam continuar amb la torre de set, repetint l’alineació lleugera d’una setmana abans a Vilanova i la Geltrú. Per tancar la diada vam fer el quatre de vuit i dos pilars de cinc simultanis en ronda de pilars.

Els Castellers de Cerdanyola, amfitrions, van apuntar-se la millor diada de la seva història amb el cinc de set, el quatre de set amb l’agulla, el set de set i el vano de cinc, i els Tirallongues de Manresa van completar en primera ronda el tres de set per sumar-hi el tres de sis amb agulla, el quatre de sis i el pilar de cinc.

Els Castellers de Barcelona no actuarem el proper cap de setmana, que vindrà marcat pel primer concurs de castells “Nascuts per fer pinya” entre instituts. Tornarem a les places d’aquí dues setmanes amb una diada el dissabte, a la Barceloneta, i una el diumenge, a Nou Barris on mirarem de fer una passa endavant per afrontar les últimes setmanes abans de l’Aniversari de la Colla.

Fotografies:

Vídeos:

Notícies relacionades:

Search