15284059 785931088213862 2065854274412179394 N

Els Castellers de Barcelona organitzem el III Torneig Intercasteller d’escalada en bloc

El dissabte 26 de novembre de 2016 va tenir lloc el tercer Torneig Intercasteller d’Escalada en Bloc, organitzat pels Castellers de Barcelona al nostre local (c/Bilbao, 212) i a la Sala Climbat Magnesi (c/Gabriel i Galán, 3).
Prop de 120 castellers d’una trentena de colles van venir a Barcelona per practicar vies d’escalada amb diferents graus de dificultat.
Després de les rondes classificatòries, al migdia va quedar definida la competició dels tres finalistes de la categoria de Canalla, al local de la Colla, quedant guanyadora Gal·la dels Minyons de Terrassa.
També al nostre local, a la tarda, després d’una aplaudida actuació d’Acrobatistes i el seu espectacle de teles “Amb corbata”, es van fer les finals de la categoria Promoció: en versió femenina va guanyar Glòria dels Sagals d’Osona i en versió masculina Nick dels Castellers de Barcelona.
Per últim, en un atapeït rocòdrom de la Sala Climbat Magnesi es van fer les finals de la categoria Absoluta: Núria de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i Ramon de la Colla Joves Xiquets de Valls es van endur els premis.
En acabar, sorteig de lots promocionals cedits per empreses col·laboradores -a les quals agraïm el suport des d’aquí, així com a la Sala Magnesi per acollir les proves i la celebració posterior-.
FOTOGRAFÍES
Search