IMG 4475

Els Castellers de Barcelona en solidaritat amb les víctimes de l’atemptat de Barcelona i Cambrils

Des de la Colla Castellers de Barcelona volem donar tot el nostre suport i solidaritat a les víctimes de l’atemptat terrorista de les Rambles de Barcelona i Cambrils i condemnem qualsevol tipus de violència a la nostra ciutat i qualsevol indret.

També volem fer palès el reconeixement de la gran tasca dels cossos de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana de Barcelona, Serveis d’Emergències i professionals sanitaris, així com als voluntaris i ciutadans anònims per la seva contribució i fortalesa en aquests moments tant i tant durs.

Com a Colla i com a organització social que portem el nom de Barcelona estem a disposició de la Ciutat, l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya per a tot allò en que puguem donar un cop de mà.

 

“La calle más alegre del mundo, la calle donde viven juntas a la vez las cuatro estaciones del año, la única calle de la tierra que yo desearía que no se acabara nunca, rica en sonidos, abundante de brisas, hermosa de encuentros, antigua de sangre” Rambla de Barcelona. Federico García Lorca

 

FOTOGRAFIES

Pilars conjunts d’homenatge a les víctimes de l’atemptat terrorista a Barcelona i Cambrils

Search