Foto: Mario Pons

Els Castellers de Barcelona actuem a Andorra

Aquest cap de setmana ens hem desplaçat fins a Andorra per actuar amb els Castellers d’Andorra per les festes del Roser de la Massana.

Dissabte al matí vam sortir cap a la capital andorrana, on vam arribar per dinar i vam tenir tota la tarda per fer turisme, compres o gaudir de Caldea. Al vespre vam anar cap a La Massana, una de les Parròquies, ens vam instal-lar i vam sopar amb els amfitrions, els Castellers d’Andorra. Ja per la nit vam aprofitar per fer una mica d’ambient a la festa major.

L’endemà al matí vam esmorzar, cortesia dels amfitrions, vam recollir el pavelló on havíem dormit i vam agafar els autocars per anar al lloc de l’actuació.

Poc més tard de les 11 hrs. començàvem amb 2 pilars de 4, per seguir amb el 3 de 7 aixecat per sota (castell que no descarregàvem des del 2011) en primera ronda, un 4 de 7 amb agulla en segon torn, i del 4 de 7 com a última ronda, vam tancar la diada amb un pilar de 5 i un pilar de 4.

La colla local va obrir actuació amb 2 de 6, seguit del 3 de 6 amb agulla i el 4 de 6, per tancar la diada amb dos pilars de 4 simultanis.

Finalitzada l’actuació els amfitrions van aprofitar el gruix de gent per fer una prova conjunta de 3 de 7 i acte seguit ens van repartir els pícnics del dinar i ens van oferir diferents activitats per passar la tarda.

 

En resum:

Diumenge 9 de juliol de 2017, La Massana, Andorra

Castellers d’Andorra: 2pd4, 2d6, 3d6a, 4d6, 2pd4

Castellers de Barcelona: 2pd4, 3d7ps, 4d7a, 4d7, pd5, pd4

 

FOTOGRAFIES

Galeria de la Diada de les Festes del Roser de la Massana dels Castellers de Barcelona (Dia 08-07-2017 – Eduard París)

Galeria de la Diada de les Festes del Roser de la Massana dels Castellers de Barcelona (Dia 09-07-2017 – Eduard París, Lluïsa Arnal, Anna Múrcia, Laura Ramí i Mario Pons)

 

VIDEOS

Vídeo resum de la Diada (Francesc Borràs)

 

CRÒNIQUES

Visió personal de la Diada – Blog ‘El fet casteller vist pel Tete’

L’Informatiu de migdia. Andorra difusió (inclou vídeo -noticia a partir minut 8’59”-)

 

 

Search