La seu dels Castellers de Barcelona és al carrer Bilbao, 212-214, de Barcelona, fent cantonada amb el carrer Concili de Trento. S’hi pot arribar amb metro (parades de Clot -línies 1 (vermella) i 2 (lila)- i Bac de Roda -línia 2 (lila)-), autobús (33H10H12,6071192 i B-24) i Trambesòs (línia T5 -parada Can Jaumandreu-) i fins i tot Bicing (parada número 127, que està exactament al c/Aragó, cantonada amb c/Navas de Tolosa). Si véns amb transport privat, et convé saber que al carrer Bilbao (que des del carrer Aragó cap amunt pren el nom de carrer Navas de Tolosa) els vehicles es desplacen en direcció Est, cap al mar, i que al carrer Concili de Trento els automòbils circulen en direcció Nord, cap a França.

Aquest local està dotat d’una pista coberta amb tres alçades diferents (suficients per a encabir castells de 9 pisos), un pati exterior, dos vestuaris, tres magatzems, una sala polivalent, zona d’esbarjo-bar, sala d’actes-arxiu, secretaria i sala de juntes.
Forma part d’una sèrie d’equipaments construïts per ordre del Patronat Municipal de l’Habitatge al Districte de Sant Martí. L’obra va ser acabada l’any 2006 i va ser inaugurada oficialment el 23 de setembre per l’Alcalde Jordi Hereu i el Conseller de Cultura de la Generalitat Ferran Mascarell. Amb el suport d’Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya i l’ajuda de les quotes que aporten voluntàriament castellers, simpatitzants i altres organitzacions, estem contribuint a mantenir un espai que ha de ser de tots els ciutadans i ciutadanes.

Val a dir que, a banda de l’assaig propi de castells, en aquest local també fem assajos de gralla i timbal, i en diferents ocasions al llarg de l’any organitzem altres actes populars: competicions esportives, dinars, concerts, conferències, celebracions…

Search