2d8f Castellers Barcelona Clot

El 2 de 8 amb folre tanca el 50è Aniversari a la FM del Clot

El 2 de 8 amb folre ha estat, finalment, el millor castell que hem completat aquesta temporada. Malgrat l’empenta del 50è Aniversari, les baixes inesperades en moments clau de la temporada han dificultat encara més la tasca de reeditar els castells de 9. La Plaça Valentí Almirall, això sí, ha estat escenari un any més dels nostres millors castells, siguin quins siguin. Les baixes ens han fet renunciar al 7 de 8 i el 4 de 9 amb folre, però el 2 de 8 amb folre sí que ha tornat a plaça. Abans, però, hem descarregat el 4 de 8, el 22è de la temporada -xifra récord en un any per la colla.

El 2 folrat ha arribat en segona ronda. El castell s’ha rebregat perillosament abans de l’aleta i s’ha optat per desmuntar, i ha acabat cedint quan els quints ja eren sobre el folre. Després del que -tècnicament- ha estat un intent desmuntat, hem insistit en demostrar la feina feta al pati d’assaig amb el 2 de 8, probablement l’estructura amb més proves de tota la temporada. En aquesta segona ocasió sí que s’ha fet bo l’assaig, i no sense un gran esforç, hem descarregat novament el 2 de 8 amb folre. El 3 de 8, amb molts canvis al tronc, ha tancat les rondes de castells.

En ronda de pilars hem tornat a encarar el pilar de 6, descarregat en múltiples ocasions a la xarxa d’assaig. El resultat, però, ha estat el mateix que al Poblenou: pilar de 6 coronat però que ha cedit després de l’aleta. Vuit pilars de 4 simultanis, un pilar de 4 al balcó i un pilar de 4 amb folre de canalla han tancat l’actuació.

Tampoc no va arribar el castell de 9 dels Castellers de Sabadell. Els ‘Saballuts’ van descarregar el 3 de 8, el 7 de 8 i el 4 de 8. Els Castellers de Lleida, per la seva banda, es van anotar el 4 de 7 amb agulla, el 2 de 7 i el 4 de 7.

 

Resum de la diada

Castellers de Barcelona: 4d8, id2d8f, 2d8f, 3d8, pd6c, 8pd4, pd4 al balcó

Castellers de Sabadell: 3d8, 7d8, 4d8, vd5
Castellers de Lleida: 4d7a, 2d7, 4d7, pd5, 2pd4

Search