Gracia2014

Diades de Nou Barris i Gràcia

Vam aconseguir ahir a la Plaça de la Vila de Gràcia la primera tripleta de l’any. L’Aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia ha estat el dia triat per donar un pas més en l’evolució de la temporada. La Colla ha completat el tradicional pilar de cinc al Carrer dels Xiquets de Valls, i ha entrat a plaça amb un pilar de quatre caminant. L’objectiu de la diada, la torre de vuit amb folre, ha pres forma a la primera ronda. Després de desmuntar-ne el peu en dues ocasions, en la segona ja amb quarts col·locats, hem pogut descarregar el primer castell folrat de la temporada. Un quatre de vuit i un tres de vuit amb debuts en l’alineació han completat la millor diada en el que va d’any. La Colla ha tancat la seva actuació amb un pilar de cinc abans d’un pilar de 4.

Els amfitrions de l’actuació, els Castellers de la Vila de Gràcia, han completat el millor aniversari de la seva història en descarregar la torre de vuit amb folre, el quatre de vuit amb l’agulla, el set de vuit i el pilar de sis. La Colla Jove dels Xiquets de Tarragona ha aconseguit el primer cinc de vuit de la temporada, que ha acompanyat del quatre i el tres de vuit, i ha tancat la seva actuació amb el seu primer espadat de sis. Finalment, els Capgrossos de Mataró, han tornat a topar amb el tres de vuit, que aquest cop han hagut de desmuntar. La colla del Maresme només ha pogut completar el quatre de vuit, la torre de set i el set de set, i ha hagut de desmuntar també el pilar de sis a la ronda de pilars.

Els Castellers de Barcelona van actuar també dissabte a la Festa Major de Nou Barris, on van completar la torre de set, el tres de set, el quatre de set amb l’agulla i un vano de cinc al balcó. Els Castellers del Riberal van acompanyar els barcelonins completant la torre de sis, el tres de sis i el tres de sis amb l’agulla. A la nit, a més, els Castellers de Barcelona van fer un pilar de quatre a l’espectacle ‘Marabunta’, de Guillem Albà & The All In Orchestra, al Teatre Coliseum. Escoltar clip d’àudio de RAC1 i programa La Segona hora.

 

Gràcia

Premsa

 

Videos Gràcia

Nou Barris

Vídeos Nou Barris

Marabunta (Teatre Coliseum)

Photos

Premsa

Vídeo

Search