DSC 0174

Diada Nacional de Catalunya 2017

Com cada any, els Castellers de Barcelona participem de manera activa en els actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya.

A les 9.00 del matí ens concentrem a la confluència de la Ronda de Sant Pere i el carrer Bruc per a l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova que obre els actes de la Diada, i que aplega, com ja és habitual, moltes de les Institucions i entitats de l’entramat social, cultural i polític de Catalunya. Durant l’acte i en espera del torn de col·locació de la nostra ofrena, vam descarregar un pilar de 4.

A la tarda també participem en l’acte central de la Diada, en la concentració organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) al centre de Barcelona, al nostre espai assignat, concretament al Passeig de Gràcia amb el carrer Aragó, durant l’acte descarreguem quatre pilars de 4 simultanis, un 3 de 8 i per finalitzar, novament quatre pilars de 4 simultanis.

 

FOTOGRAFIES

Galeria de la Diada dels Castellers de Barcelona (Eduard París, Esther Martí, David Tarrats, Dolors Pallars, Toni Mañané, Xavier Pérez i Anna Gotarra)

Galeria de la Diada del Tony Guasch

Galeria de la Diada de l’Oriol Meléndez

 

VIDEOS

Video resum de la Diada Nacional de Catalunya del Francesc Borràs

 

CRÒNIQUES

Reportatge de la Diada Nacional de Catalunya de la Radio Televisión Suisse 

Reportatge de la Diada Nacional de Catalunya de Le Figaro

Reportatge de la Diada Nacional de El Nacional.cat

Search