Clot 16març14 (16)

Diada del Clot

Diumenge 16 de març del 2014 hem actuat a la Plaça Valentí Almirall del Clot amb motiu de la Diada d’Inici de Temporada.

Hem descarregat en primera ronda el segon 4 de 8 de l’any. La segona ronda tampoc ha suposat cap problema per la Colla, que ha descarregat el 5 de 7. El segon gran objectiu de la diada era completar el primer 2 de 7 de l’any, però hem hagut de desmuntar-la en dues ocasions i tancar la ronda amb un 3 de 7. La Colla ha acabat la diada completant un vano de 5 amb estrenes a tots tres pilars.

Hem actuat amb els Marrecs de Salt (3 de 7, 4 de 7, 5 de 6, pilar de 5, dos pilars de 4) i els Castellers d’Esparreguera (3 de 7, 4 de 7, intent desmuntat de 4 de 6 amb agulla, 2 de 6, pilar de 5 aixecat per sota).

Aquesta actuació ha servit per obrir la nostra temporada regular. El diumenge 23 a les 13.00 h actuarem a la plaça Sant Josep Oriol de Barcelona amb motiu de la seva Festa Major.

També podeu veure els vídeos de l’actuació (gravats per la Maria Pereira): 4 de 8, 5 de 7, intent desmuntat de 2 de 7, intent desmuntat de 2 de 7, 3 de 7, vano de 5.

Informació de l’actuació als mitjans de comunicació i internet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Search