Dia De La Colla

Dia de la Colla 2017

Des del divendres 15 al proper 17 de desembre els Castellers de Barcelona celebrem el Dia de la Colla, com a cloenda de la temporada castellera 2017.

Començarem divendres amb el ja habitual pregó, la gimcana pels carrers propers al local, curs de defensa personal, tapes i pinxos ‘Pintxopot’, teatre, música i la celebració d’un karaoke i un concurs de preguntes i respostes Kahoot ! CdB.

Dissabte al matí començarem amb activitats per a tots els gustos, partits de futbol de canalla i amb presència d’altres colles castelleres, un vermut musical i un tast de cerveses artesanes, continuarem amb el dinar tradicional de canalla i els tornejos de jocs de domino, dards, futbolí, Dance Wii, Pedra-paper-tisora, panxuts… en diferents categories per fer arribar a l’esperat ‘cerca tasques’ i fent gana pel Gran Sopar de Gala dels Castellers de Barcelona, just abans d’acabar el dia amb la música del DJ Aparicio.

Finalment, diumenge dinarem tots plegats al local per continuar amb un passi de vídeos i les actuacions més esperades… els números musicals per part dels grups de la Colla, pares de canalla, mares de canalla, “novatos”, canalla, tècnics, … han treballat duríssim per fer-nos passar una bona estona, i per acabar la tarda i amb ella el Dia de la Colla, lliurarem els diferents premis anuals, just abans del final de festa de comiat d’aquesta gran temporada.

Per a més informació, podeu consultar el programa aquí :

 

Search