Diumenge Dia De La Colla 2015 Foto Eduard Paris

Dia de la Colla 2015

El cap de setmana dels dies 11, 12 i 13 de desembre els Castellers de Barcelona hem celebrat la cloenda de la temporada castellera 2015.

Començàvem divendres amb el pregó a càrrec d’alumnes del projecte interinstituts “Nascuts per fer pinya”, la gimkana pels carrers propers al local, el teatre “Dinar de Nadal” del grup Alisos, el concert dels grallers i timbalers i el concurs de DJs.

Dissabte al matí teníem partits de futbol de canalla, amb presència de Castellers de Sabadell i Castellers de la Sagrada Família, a l’escola La Farigola del Clot, i partits de futbol-5 a l’escola Casas. A la tarda, després del dinar de canalla amb sopa i “lacón” amb patates, i el vermut casteller del bar, teníem una sessió de contacontes i un taller de pintar cares, i més tard, concursos: escalada amb caixes de cervesa, trivial casteller, pedra-paper-tisores i gastronòmic. A la nit, bona música amb Guitar’s Storm del nostre company Ricky Domingo, i els grandíssims DJ Saraus.

Finalment, diumenge teníem el dinar de germanor, un estofat de porc senglar fet per una bona delegació dels Encantats de Begues, i a la tarda espectacles i vídeos que van cloure una gran celebració d’una gran temporada.

 

Eduard París

 

Fotos:

Vídeos:

Vídeos projectats el diumenge:

Espectacles del diumenge:

Altres:

Search