DSC 0141

Descarreguem el primer 3 de 9 de la temporada pel 47è Aniversari

Aquest cap de setmana amb motiu del 47è Aniversari els Castellers de Barcelona ens hem enfaixat per partida doble.

El dissabte 11 de juny per la tarda, hem fet la diada de vigília d’aquest 47è Aniversari a la Plaça del Rei de Barcelona, juntament amb Xics de Granollers i Castellers de Cornellà. Hem fet els següents castells: dos pilars de 4, 4 de 8, 3 de 8, 5 de 7, vano de 5. Xics han fet dos pilars de 4, 5 de 7, 4 de 7, 3 de 7, pilar de 5, i Cornellà dos pilars de 4, 4 de 7, 3 de 7, 2 de 6, pilar de 5.

El diumenge 12 de juny pel matí, els Castellers de Barcelona completàvem la segona millor diada feta en un Aniversari, després de la del 2014. Hem començat l’actuació amb un pilar de 4 caminant que s’ha acostat a davant de l’ajuntament. Hem iniciat la primera ronda amb un 3 de 9 amb folre que s’estrenava per la ocasió marcat per l’eufòria de la descarregada. La segona ronda s’ha encarat amb un 5 de 8 que ha presentat algunes dificultats en un principi on s’han hagut de desmuntar dos peus però que s’ha pogut descarregar tot i haver-hi alguna remenada. En tercera ronda s’ha fet un 4 de 8 solvent. A la ronda de pilars s’ha descarregat el pilar de 6 que va quedar com a carregat a Cornellà el passat 29 de maig. Finalment l’actuació s’ha acabat amb un pilar de 4 al balcó de l’ajuntament i 7 pilars de 4 en commemoració dels 47 anys de la colla.

Per part entre les colles convidades trobem Minyons, que han portat els millors castells, fent pilar de 4 caminant, 3 de 9 amb folre, 4 de 9 amb folre carregat, 5 de 7, dos pilars de 5. I Saballuts, que també han vingut amb moltes ganes, fent pilar de 4 caminant, intent desmuntat de 3 de 9 amb folre, 7 de 8, 4 de 8, 3 de 8, dos pilars de 5.

Fotos de Vigília

Galeria dels Castellers de Barcelona

Christian Muñoz i Eva Sarasa

Gerson Prieto 

Neus Brinquis

Fotos de l’Aniversari 

Galeria dels Castellers de Barcelona

Christian Muñoz i Eva Sarasa

Gerson Prieto

Salvador Pons Ballester

Tony Guasch 

Maribel Prieto

Marc Serarols

Vídeo de l’Aniversari (part 1)

Vídeo de l’Aniversari (part 2)

Search