IMG 5533

Cuines del món

La temporada castellera ja ha acabat. Els Castellers de Barcelona hem plegat la faixa fins a gener; malgrat això no deixem de fer activitats al nostre local.

Al llarg de l’any, castellers nascuts a Catalunya i d’altres d’arreu hem anat elevant els nostres castells; ara, amb la parada hivernal volem fer un homenatge a aquells castellers no nascuts a Catalunya i que han trobat en la nostra activitat la seva forma d’integrar-se i compartir cultures en un ambient obert a tothom.

Dins d’aquesta tasca d’integració, socialització i intercanvi cutural, els Castellers de Barcelona i el seu Club Gastronòmic hem organitzat per al proper dissabte 25 de novembre, al migdia, una trobada de “Cuines del món”. Es tracta d’una activitat en què cada casteller portarà un plat típic de la seva comunitat o país per compartir entre tots: un mestissatge gastronòmic que estarà, també, obert a les diferents comunitats que viuen al voltant del local.

La millor forma de conèixer-nos i obrir-nos als altres sempre ha estat al voltant d’una taula i compartint entre tots allò que tenim, enmig d’una conversa enriquidora.

Search