45834491971 61d5ebd01d Z

Cridem al 50è Aniversari !

Finalitzem temporada, la 49è de la nostra història, com ja va sent habitual, a les festes del Clot-Camp de l’Arpa, al nostre barri, ocasió per la qual aprofitem per portar a plaça els nostres màxims castells.

Encetem jornada d’hora, amb les matinades castelleres, que a cop de gralla i tabal, despertem al veïnat fent saber que la Festa Major ja es viu als carrers, i a on intercanviem pilars de 4 per esmorzar (9 pilars de 4 i un pilar de 5 al local).

Amb la concentració al local amb el gruix de la Colla i aquest cop acompanyats pels Castellers de Sabadell i els Al·lots de Llevant, iniciem cercavila cap a la plaça Valentí Almirall a on a les 12.00 s’inicia la diada final de temporada.

Entrem a plaça amb l’habitual per aquesta diada, pilar de 4 caminant, i que precedeix a les rondes de castells, per part vermella portem en primera ronda el 5 de 8, i que descarreguem després d’un primer peu i un intent desmuntat. Ja en segona ronda, tirem amunt la torre de 8 amb folre, molt treballada, sobretot per la part de la soca, però que, amb orgull, aconseguim descarregar; ja en última ronda, la Tècnica decideix rebaixar expectatives i apostar pel 3 de 8, que tot i treballat, es demostra com el tenim de dominat. A ronda de pilars, un pilar de 5, seguit dels tradicionals deu pilars de 4 simultanis i un pilar de 4 al balcó posen punt i final a la nostra temporada castellera.

Quant als companys ‘saballuts’ diada de 8 per ells, per obrir amb dos pilars de 4, un 7 de 8, un 3 de 8 i un 4 de 8 per finalitzar amb un pilar de 5, un pilar de 5 carregat i un altre que queda com a intent desmuntat. Per la banda dels Al·lots de Llevant des de ‘ses illes’ ens porten un pilar de 4 per obrir boca, un 3 de 7, el 3 de 6 amb agulla i el 4 de 6, més dos pilars de 4 a ronda final de pilars.

Amb un dinar de carmanyola, una visita per la canalla a les atraccions de la Festa Major, i una gran festa HuHa per als/a les ‘canalles’, posem fi a la temporada de castells, però no de feina, seguirem treballant per aconseguir un 2019 celebrant el nostre 50è Aniversari de la manera que ens mereixem.

Som-hi !!!

 

En resum:

Diumenge 11 de novembre de 2018, plaça Valentí Almirall de Barcelona

Castellers de Sabadell : 2p4, 7d8, 3d8, 4d8, pd5+pd5(c)+idpd5

Al·lots de Llevant : pd4, 3d7, 3d6a, 4d6, 2 pd4

Castellers de Barcelona : pd4cam, id5d8, 5d8, 2d8f, 3d8, pd5, 10 pd4, pd4b

 

FOTOGRAFIES

Galeria de les matinades de la Festa Major del Clot-Camp de l’Arpa (Toni Mañané i Gabri Guzmán)

Galeria de la Diada de la Festa Major del Clot-Camp de l’Arpa dels Castellers de Barcelona (Eduard París, Marta Obach, Clàudia Blázquiz, Carles Bohera, Irene Mañané, Gabri Guzmán i Carla Henríquez)

 

VIDEO

Canal oficial dels Castellers de Barcelona (llista de reproducció)

 

CRÒNIQUES

Fem Castells – Betevé

Search