DSC 0383

Corpus 2016

Aquest diumenge 29 de maig del 2016 els Castellers de Barcelona hem actuat a Cornellà amb motiu de la diada de Corpus, Festa Major de la ciutat. Tal dia com avui de fa 25 anys (2-6- 1991), els Castellers de Cornellà es van presentar i van acabar alçant un castell de germanor amb els seus padrins, Castellers de Barcelona i Minyons de Terrassa; així que totes tres colles hem celebrat aquest assenyalat aniversari.

Avui, després dels pilars caminant a plaça de cada colla, la diada ens ha portat castells d'importància, que anuncien una temporada de bons resultats. Els Castellers de Barcelona seguim guanyant confiança amb les construccions bàsiques de 8, 3 de 8 i 4 de 8, que hem acompanyat d’un lleuger 5 de 7. Per finalitzar hem portat a plaça, com a castell nou, un pilar de 6, que s’ha carregat amb facilitat, encara que la descarregada no s’ha pogut completar.

Els Minyons de Terrassa han portat a plaça grans castells com el 5 de 8 i el 3 de 9 amb folre, per acabar amb un 4 de 8 de tràmit. Per la seva part, els amfitrions han completat una sòlida diada de 7, amb el 5 de 7, el 4 de 7 amb l’agulla i el 7 de 7. Aquestes dues colles han tancat la seva actuació amb un vano de 5 cadascuna.

 

Fotos d’Eduard París, Morgana Sánchez, Ainara Muñoz i Nahia Alemany

Vídeo del Francesc Borras

 

D’altres informacions

Blog del Tete

El mon casteller

Del camp

Search