Foto: Natàlia Mocholí
Foto: Natàlia Mocholí

Contacontes per a no dormir

Enguany, com es porta fent els últims anys, es va tornar a fer un túnel del terror dins del local dels Castellers de Barcelona. Aquest cop va estar ambientat en els contes populars com Pinotxo, els tres porquets, la Caputxeta Vermella, etc. però donant-li una volta per treure la seva part més terrorífica. Com altres vegades, els principals instigadors van ser l’Aaron i Oriol Borrell i el David Tarrats, amb la col·laboració de diversos membres de la Colla.

El túnel, com ja va sent tradició, va ser tot un èxit. Amb més de 80 grups (més de 300 persones) passant-lo i amb una gran massa de gent del barri, que es van dirigir al local pels bons records i el bon tracte dels últims anys.

Tot i això, i a pesar de la intensa pluja que va caure, aquest any s’ha de destacar la presència de les càmeres de Betevé, que van acostar-se al local per fer un petit reportatge.

Els integrants del túnel van ser: Yolanda Rué com a Malèfica, Jordix Bau i Àxel Vilaseca com a porquets, Toni Mañané com a Gepetto, Laura Ramí com a Pinotxo, Ian Borrell com a Pepito Grillo, Edu París com a àvia de la Caputxeta, Toni Montolio i Lucía Guzmàn com a nans, Helena Tarrats com a Blancaneus, Sara Mestres com a madrastra de Blancaneus, Emma Álvarez com a reina de cors, David Tarrats com a botxí, Albert Torrella com a caçador, Sara Tarrats com a Rapunzel, Òscar Aparicio com a Caputxeta Vermella i Oriol i Aaron Borrell com a suport dins del túnel, a més dels col·laboradors per fer entrepans o fer difusió de l’activitat.

 

 

FOTOGRAFIES

Galeria del túnel del terror dels Castellers de Barcelona (Eduard París, Oriol Meléndez i Natàlia Mocholí)

 

VIDEOS

Túnel del terror 2018 – ‘Contacontes per a no dormir’ (Oriol Meléndez)

 

CRÒNIQUES

Betevé – Els Castellers de Barcelona munten un túnel del terror (inclou vídeo reportatge)

Search