Contacontes Sirena

Torna el túnel del terror dels Castellers de Barcelona

Els Castellers de Barcelona organitzem, enguany, una nova edició del túnel del terror. Serà la nit del 31 d’octubre coincidint amb la celebració del Halloween, la tradició anglosaxona ja estesa arreu del món.

L’edició d’aquest any té per títol “Contacontes per a no dormir” i diferents personatges de les històries clàssiques populars prendran vida per espantar els assistents. El nostre local social i d’assaig es transformarà per oferir als participants una experiència única i apta per a tots els públics.

Es tracta d’una activitat oberta a tothom qui vulgui participar. El preu de l’entrada serà d’1.50 €. Si es compra l’entrada amb una beguda, valdrà 2 €. L’entrada amb la beguda i un entrepà tindrà un cost de 4 €. Al pati del local hi haurà una barra muntada on es vendran els entrepans i les begudes, que també es podran comprar per separat.

El túnel del terror és una activitat que organitzem des de ja fa sis anys i és un dels seus esdeveniments més exitosos. Podreu visitar-lo al carrer Bilbao, 212, al barri del Clot i s’hi podrà arribar amb transport públic: amb metro (L1, L2), amb bus (33, H12, V27) i amb TRAM (T5 i T6 Can Jaumandreu).

 

Search