Concurs fotogràfic del 50è Aniversari

Entre els actes que els Castellers de Barcelona portem a terme aquest 2019, amb motiu del 50è Aniversari, destaca el Concurs fotogràfic.

Es tracta d’un certamen al qual poden participar fotografies captades en moments de diades castelleres amb participació dels Castellers de Barcelona entre la Diada de Colles Filloles (17 de març de 2019) i la Diada del 50è Aniversari (8 de juny de 2019), ambdues incloses.

Cada participant pot presentar fins a tres imatges, que s’hauran d’enviar a través del correu electrònic 50aniversari@castellersdebarcelona.cat.

Hi haurà dues categories:

  • Fotografia dels Castellers de Barcelona (Imatges de la colla).
  • Accèssit: Fotografia de la resta de colles (Imatges relacionades amb les diades on hem actuat però que no són de la colla.

El jurat, format per tres fotògrafs professionals, tindrà en compte criteris com qualitat artística, expressivitat, originalitat, plasmació de valors castellers, etc. i triarà tres premis i un accèssit. Al guanyador li correspondrà un premi per import de 150 euros; al segon, de 100 euros; i al tercer, de 50 euros; finalment, hi haurà un accèssit -premi de 50 euros- al qual optaran fotografies realitzades a diades amb participació dels Castellers de Barcelona en què no apareguin els Castellers de Barcelona. Aquests premis seran complementats per productes de FotoK, empresa col·laboradora.

El veredicte es donarà a conèixer al setembre de 2019.

Descarrega les bases.

 

Patrocina:

Search