Folre Del 4 De 9 Amb Folre. Fotografia: Natàlia Mocholi.
Folre del 4 de 9 amb folre. Fotografia: Natàlia Mocholi.

Concurs 2016

El diumenge per Castellers de Barcelona s’iniciava ben d’hora al local. Eren les 6.30 del matí i ja ens anàvem aplegant esperant la sortida dels autocars per enfilar camí cap a la Tarraco Arena Plaça on es celebrava el XXVI Concurs de Castells, l’espectacle casteller més gran del món.

L’arribada es feia segons l’hora prevista. A les 8.30 del matí ens trobàvem a la concentració per arribar fins la plaça. Després d’una curta cercavila fins l’entrada i passar el control ens situàvem a la porta d’entrada per fer la nostra entrada a plaça. Es respirava un ambient d’emoció que quedava dissimulat rere el so dels músics que van donar el toc de sortida cap a la presentació de la colla. Un cop totes les colles vam entrar es va començar amb el que seria el concurs d’enguany.

Els Castellers de Barcelona van començar amb un 3 de 9 amb folre solvent, la canalla estava preparada, el tronc estava preparat, el folre era una roca i la soca era impressionant. Era un castell que ens creiem i sabíem que el podíem descarregar en la primera ronda en solitari. La segona ronda la completàvem amb un 4 de 9 amb folre que en algun moment va semblar que perdia les mides però que també es va descarregar amb tranquil·litat. Sense tenir temps d’agafar aire, en ronda conjunta, vam fer el 4 de 8 amb agulla treballat i deformat en alguns moments però que es va acabar descarregant.

Per finalitzar la nostra actuació i després de gaudir de l’espectacle vam fer un vano de 5 de comiat.

 

FOTOGRAFIES

Galeria del XXVI Concurs de castells de Tarragona de la Colla, per l’Edu Paris i la Nahia Alemany

Galeria del XXVI Concurs de castells de Tarragona de la Natàlia Mocholí

 

VÍDEOS

Vídeo resum de la jornada (Francesc Borràs)

Search