Granollers 2014

Comença la segona part de temporada

Hem començat avui la segona part de la seva temporada. La Colla ha completat una actuació amb tres de vuit, quatre de vuit amb l’agulla, quatre de vuit i pilar de sis. La Colla va demostrar abans d’acabar l’estiu que havia fet la feina, amb una diada de Màrtirs Street històrica, on va descarregar el primer vano de sis complet de la nostra història. Els barcelonins, ara, encaren amb ganes un segon tram de temporada on seran presents a les dues diades de la Mercè i al Concurs, entre d’altres dates senyalades del calendari.

Els Xics de Granollers, colla local, han pogut coronar la torre de vuit amb folre (carregat). La caiguda ha condicionat els granes, que havien obert l’actuació amb el tres de vuit i l’han tancada amb el quatre de set. Per la seva banda, els Castellers de Sabadell han completat sense problemes la clàssica de vuit, amb tres i quatre de vuit i torre de set, a una setmana de la seva Festa Major.

Participarem la setmana que ve, precisament, en la Festa Major de Sabadell, on coincidirem de nou amb els “Saballuts”, amfitrions, i compartirem plaça també amb els Minyons de Terrassa i els Capgrossos de Mataró. L’actuació se celebrarà a les 12:00h a la Plaça de Sant Roc de la ciutat vallesana.

Videos Youtube

 Fotos

 Internet

Search