Img 5221 1.jpg

Castells turístics

Una de les diades castelleres amb més presència de turistes pot ser, perfectament, qualsevol que es faci davant de la Sagrada Família de Barcelona. Doncs bé, el 15 d’octubre els Castellers de la Sagrada Família celebraven davant del temple expiatori el seu 15è aniversari.

Certament, davant de la façana del naixement, al mateix carrer Marina, participàvem en una actuació en companyia dels amfitrions i dels Castellers de Terrassa. Després de dos pilars de 4, hem iniciat els passos per fer una nova “clàssica” de 8, en mig d’un pont (pels qui no treballaven divendres) de quatre dies. Per tant, 3 de 8 tranquil, 2 de 7 lleuger salvat pel bon treball de tronc i canalla, i 4 de 8 mogudet amb entrada a tronc de castellers no habituals. Finalment, un pilar de 5, treballat per evitar sorpreses, ha tancat el nostre repertori.

SaFa, després de tres pilars de 4, han començat un agraït 3 de 7 aixecat per sota ben defensat, per passar a un 7 de 7 i un 5 de 7 més tranquils, més un vano de 5 (i pilars de 3 amb canalleta petita). Els terrassencs, amb dos pilars de 4 inicials, s’han atrevit amb el 4 de 8 quedant en intent desmuntat, i han fet 5 de 7, 7 de 7, 4 de 7, més pilar de 5.

A destacar la caloreta que feia al sol, una botigueta molt ben assortida, unes gralles/timbals ben sonors i la gran presència de gent nova a les nostres pinyes.

 

En resum:

Barcelona 15 d’octubre de 2017, carrer Marina de Barcelona

Castellers de la Sagrada Família: 3pd4, 3d7aps,7d7, 5d7, vd5

Castellers de Terrassa: 2pd4, id4d8, 5d7, 7d7, 4d7, pd5

Castellers de Barcelona: 2pd4, 3d8, 2d7, 4d8, pd5

 

FOTOGRAFIES

Galeria de la Diada del XVè Aniversari dels Castellers de la Sagrada Família (Eduard París, Toni Montolio, Salvador Pons, Engràcia Negre, David Tarrats i Ignacio Llorens)

 

VIDEOS

Canal oficial dels Castellers de Barcelona (Llista de reproducció)

 

CRÒNIQUES

Visió personal de la Diada – Blog ‘El fet casteller vist pel Tete’
Betevé

Search