Diada11 2014

Castells per la Diada

Els Castellers de Barcelona han celebrat avui la Diada Nacional de Catalunya, i ha participat tant en l’ofrena floral al monument a Rafael Casanova, com en la “V” que ha organitzat l’Assemblea Nacional Catalana. Els vermells han alçat, al voltant de les 12 del matí, un pilar de cinc davant el monument, i hi han deixat, com cada any, un escut de flors de la Colla.

Ubicats en el vèrtex de la “V”  hem aixecat un tres de vuit . Més d’una cinquantena de colles castelleres han participat de l’històric esdeveniment i han alçat castells simultàniament cap a les 18 de la tarda. La “V” ha tingut una cobertura internacional, i el diari The Wall Street Journal ha seleccionat com a fotografia del dia la imatge d’una pinya dels Castellers de Barcelona.

La Colla actuarà aquest cap de setmana a la Festa Major del Poblenou, amb els Castellers de la Vila de Gràcia i els Castellers de Berga, i provarà de fer una diada de màxims abans d’entrar en tres setmanes crucials on serà a les dues diades de la Mercè i el Concurs de Tarragona.

 

Fotos:

Internet:

 

Search