Pd4dones 2014

Cap de setmana pre-Aniversari

Els dies 31 de maig i 1 de juny passats hem gaudit amb algunes de les activitats programades del 45è Aniversari.

El dissabte 31 teníem el concert especial del 45è, als Jardins del Clot de la Mel. Ja de bon matí tocava preparar-ho tot perquè a la nit tot estigués a punt. Els grups THE BOMBINS + DR. CALYPSO + CLOTSTEADY van oferir una nit màgica de música, festa i compromís, per tal com es va llegir un escrit de suport demanant #SergiLlibertat pel nostre company empresonat pels afers de Can Vies.

Podeu veure les imatges del concert:


El mateix dissabte 31, però, també vam participar al Torneig Gòtics Rugby 7′s Femeni – Barcelona 2014, al camp de la Foixarda, a Montjuïc. Per a l’ocasió vam carregar i descarregar el nostre primer castell de 7 amb baixos, tronc i canalla femenins: un 4 de 7, que després va estar acompanyat per dos pilars de 4, també femenins, en una tarda plujosa.

 

 

 


D’altra banda, el diumenge 1 de juny vam organitzar el 15è Concurs de Castells de Sorra a la Platja de la Nova Icària de Barcelona. Amb la participació de diversos equips de la Colla i dels sempre fidels Castellers d’Esparreguera, els guanyadors van aixecar una reproducció del Palau de Sant Jordi quan va acollir el castell aquàtic dels Castellers de Barcelona a la cerimònia inaugural dels Campionats Mundials de Natació Barcelona 2013.

Aprofitem per agrair des d’aquí la implicació de tots en aquest gran cap de setmana! El següent, els dies 7 i 8 de juny, serviran per celebrar l’actuació de vigília (dissabte a la tarda a la Plaça del Rei) i l’actuació central (diumenge al migdia a la Plaça de Sant Jaume) del nostre 45è Aniversari. Esteu convidats!


Més informació

Search