4AD00B54 7F8F 4F4B AA4D B968FB14EEAD

Cap a Londres

Els Castellers de Barcelona volem aquest dijous i aquest divendres cap a la capital de la Gran Bretanya, Londres, a on hem estat convidats a actuar per la colla amfitriona, els Castellers of London. La colla anglesa, fundada l’any 2015 i que vesteix de també de vermell, acull cada any colles catalanes per actuar al seu país.

Enguany, la diada se celebrarà en el marc de “St Margarets Fair”, a St Margarets, nucli situat als afores del municipi de Twickenham, que pertany al districte de Richmond upon Thames, a l’oest de la zona anomenada Gran Londres. A la fira s’hi faran concerts en directe, hi haurà competicions esportives, parades amb menjars típics de la zona i jocs infantils, entre d’altres. Tindrà lloc el proper dissabte 7 de juliol, durant tot el dia. A les 14.00 h, amb els Castellers of London farem una actuació a la zona principal de la fira, al parc Moormead.

A més de l’actuació i conèixer la ciutat de Londres, el divendres al vespre farem un assaig conjunt amb els Castellers of London al Guy’s Hospital. Prèviament, tenim previst fer un pilar al davant del City Hall de la capital per donar les gràcies a la ciutat per la rebuda.

És la primera vegada que viatjem a la Gran Bretanya, i és per això que, a les portes del nostre 50è Aniversari (2019), és un moment important i una gran experiència. Aquest viatge fa augmentar la nostra gran trajectòria duent la cultura catalana i el fet casteller arreu del món, havent actuat a llocs tan diversos com Nuremberg, Frankfurt, Anvers, Zurich, Marsella o Copenhaguen, entre d’altres.

 

Search