Canjorba2

Can Jorba

Avui hem coronat a l’Avinguda del Portal de l’Àngel el tres de vuit per primer cop enguany. Un pilar de cinc de dol en memòria de Rosa Mora i un pilar de quatre han servit abans per obrir la diada. Un cop completat el gran objectiu de la diada, hem intentat el quatre de vuit per quarta vegada aquesta temporada. La Colla ha hagut de desmontar-lo quan l’enxaneta remuntava dosos, però l’ha pogut descarregar en ronda de repetició. Hem tancat les rondes de castells amb un cinc de set i hem acabat la diada amb un vano de cinc. A més hem fet un pilar de 4 al Festival Holi Barcelona (veure fotos d’Oriol Martin i Eduard París).

Les dues colles convidades han completat també una gran diada. Els Minyons de Terrassa han completat el quatre de vuit en primera ronda i han descarregat en segona ronda el primer castell folrat de l’any: la torre de vuit amb folre. Un tres de vuit a tercera ronda i un pilar de sis final han tancat la primera tripleta de la temporada i la millor actuació en el que va d’any. Els malves també han descarregat un pilar de quatre a l’inici de la diada i un vano de cinc de comiat. Els Castellers de Berga, finalment, han completat un pilar de quatre; els dos castells bàsics de set, tres i quatre; un cinc de sis, i dos pilars de quatre de comiat.

Actuarem el pròxim diumenge al Mercat del Ram de Vic, a les 12, acompanyats pels Sagals d’Osona, amfitrions, i els Xics de Granollers.

Premsa nacional

Video 3d8 – Castellers de Barcelona

Video 4d8 – Castellers de Barcelona

 

Video 5d7 – Castellers de Barcelona

 

Video Vano de 5 – Castellers de Barcelona

 
Més videos – Canal de Youtube

Search