DSC 0044

Els Castellers de Barcelona demostren el seu domini dels castells de 8

Els Castellers de Barcelona repeteixen el 3 i el 4 de 8 a la Diada de Can Jorba. Els Minyons fan el 2 de 8 amb folre i el pilar de 6 i els Saballuts el 4 de 8 i el 2 de 7.

Barcelona, 11 d’abril del 2016. Els Castellers de Barcelona van demostrar ahir diumenge al matí a l’Avinguda del Portal de l’Àngel la feina feta i la consolidació dels castells de 8. Organitzaven la diada de Can Jorba, recuperada l’any 2004 en record dels Trofeus Castellers de Can Jorba que van tenir lloc en aquest indret tres anys seguits des del 1964. Després de dos pilars de 4, un esplèndid 4 de 8 ha estat acompanyat -prèviament- del tercer 3 de 8 de la temporada, així com -posteriorment- del 5 de 7. Han tancat la diada amb un lleuger pilar de 5 que ja pren forma cap al pilar de 6.

Els Minyons de Terrassa han estrenat la primera torre de 8 folrada de la temporada, castell que han acompanyat amb el 3 i el 4 de 8 i un solvent pilar de 6. Finalment, els Castellers de Sabadell han tancat l’actuació amb la torre de 7, el gran repte de la diada, descarregada, així com el 4 de 8 i el 5 de 7. S’han acomiadat de plaça amb un pilar de 5.

Anotem també que el dissabte 10 d’abril al matí els Castellers de Barcelona hem fet cinc pilars de 4 (no simultanis) en una filmació feta al Museu d’Història de Catalunya, a Barcelona.

 

Fotos de l’Eduard París i l’Enric de Ferrer

Fotos del Christian Muñoz

Fotos del Salvador Pons

Fotos de l’Anna Bofill

Fotos de la Maribel Prieto

Fotos de la Natàlia Mocholi

Fotos de la Roberta Esteves

Vídeo del Francesc Borras

Fotos dels pilars del Museu d’Història per l’Eduard Paris

Fotos dels pilars del Museu d’Història pel Christian Muñoz

 

D’altres informacions:

revistacastells.cat

delcamp.cat

elmoncasteller.cat

btv.cat

El fet casteller vist pel TETE

 

Search