En el Centre de Documentació dels Castellers de Barcelona s’aplega tota la documentació de diferent índole que ha anat creant la història dels Castellers de Barcelona: convocatòries, correspondència, retalls de premsa, revistes, cartells, fotografies, vídeos… Però no sols s’hi pot trobar informació de la colla barcelonina, sinó també de la història castellera de la ciutat de Barcelona, com és el cas del primer Concurs Casteller (1902), de la història de la colla “Cos de Castellers dels Ballets de Catalunya”, predecessora dels actuals Castellers de Barcelona, o dels Concursos de Can Jorba, així com material divers relacionat amb el món casteller i amb altres colles castelleres.

El CDCB es troba en el primer pis del local dels Castellers de Barcelona, concretament a l’espai de la sala d’actes i arxiu, i consta de diferents armaris, dues vitrines per als llibres, un arxivador de cartells. També disposa de vídeo, taules de consulta, terminal d’ordinador i fotocopiadora.

Està obert a tothom que hi vulgui consultar quelcom, però donada la vessant no professional de la Colla, no us podem oferir un horari fix de consulta. Tot i això, per a qualsevol consulta ens podeu escriure a la nostra adreça electrònica (arxiu@castellersdebarcelona.cat).

Search