IMG 20141201 WA0008

Actuacions fora de temporada

Aquest final de temporada hem tingut algunes actuacions menors per no perdre la forma (si bé ja hem acabat els assaigs de la temporada regular, alguns divendres al vespre, exceptuant festius per Nadal, i abans de començar la nova temporada -que encetarem a finals de gener de 2015-, mantindrem assaigs de pilars i canalla al nostre local).
Quant a actuacions, per exemple, el divendres 21 de novembre vam fer un pilar de 4 i un pilar de 4, entre d’altres castells a mode d’assaig de canalla, a la festa solidària Happy Day del McDonald’s-Vila Olímpica” (fotos de Pol Riera, Eduard París i Antoni Bonet Díez).
També el dia 1 de desembre vam fer  un pilar de 4 i un pilar de 4 a la inauguració de la botiga Carrefour del carrer Teodor Llorente, 10 (fotos de Clàudia Sellarès, Ester Riera i Eduard París).
El dimarts 2 de desembre vam fer una actuació de congrés al Poble Espanyol: dos pilars de 4, 4 de 6, dos pilars de 4 (fotos de Teresa Poblet i Eduard París).

I el divendres 5 de desembre vam actuar al sopar de penyes blaugranes de Barcelona (al qual s’inscriu la Penya Blaugrana dels Castellers de Barcelona (Facebook de la Penya), amb dos pilars de 4 simultanis (amb dos anxanetes cadascun); fotos d’Ester Riera.

Search