Aleta Del 3 De 9 Amb Folre Al Raval. Foto : Francesc Borràs
Aleta del 3 de 9 amb folre al Raval. Foto : Francesc Borràs

Actuacions al Raval i al Serrallo

El dissabte 16 de juliol passat, els Castellers de Barcelona començaven un cap de setmana ple d’alegries amb l’actuació al Raval.

La diada de la Festa Major d’aquest barri barceloní s’iniciava amb nervis a punt per igualar la diada de l’Aniversari i descarregar per segona vegada aquesta temporada el 3 de 9 amb folre i el 5 de 8. Així doncs, a primera ronda es va encarar un 5 de 8 que va donar lloc a algun debut i el va seguir un 3 de 9 amb folre treballat però que es va descarregar sense grans sotragades i estrenes a tots nivells, així com fent de la plaça de la Gardunya plaça de 9. Per acabar l’actuació es va descarregar un 4 de 8 remenat amb canvis per rotar tronc i com a cirereta per tancar l’actuació vam veure el pilar de 6, a més de dos pilars de 4.

Pel que fa a les colles convidades, els Castellers de Cerdanyola van iniciar la primera ronda amb un 3 de 7 que va venir acompanyat d’un 4 de 7 i un 5 de 6 mogudet mentre que els Castellers d’Esplugues van fer un 3 de 7, un 5 de 7 i van acabar amb un 4 de 7.

Per altra banda diumenge a la diada de la Verge del Carme, al barri tarragoní del Serrallo, la Colla va descarregar en primera ronda el 3 de 8, que comptava amb diversos debuts. En segona ronda, la colla barcelonina va descarregar una torre de 7 cada vegada més solvent, i en tercera el 4 de 8, que tot i que no va pujar amb les millors mides es va descarregar sense problemes. Per posar punt i final a la diada, els Castellers de Barcelona van descarregar un magnífic pilar de 6, el segon del cap de setmana, i un altre pilar de 5.

La colla amfitriona, Xiquets del Serrallo, va descarregar en primera ronda el seu primer 5 de 7 de la temporada; en segona ronda, van carregar un 5 de 7 amb agulla que es va complicar força a la descarregada i finalment va cedir quan començava a baixar el pilar i finalment, en última ronda, van descarregar el 4 de 7 amb l’agulla. Van finalitzar l’actuació amb un pilar de 5. Els Xiquets de Reus van descarregar la torre de 7 en primera ronda, en segona ronda un 3 de 8, i per acabar el 5 de 7. En la ronda de pilars han realitzat un vano de 5.

 

FOTOGRAFÍES

Galería de l’Actuació a la Festa Major del Raval (Edu París, Francesc Borràs, Christian Muñoz, Anna Jové)

Galeria de l’Actuació a la Festa Major del Raval de la Marta Menéndez

Galería de l’Actuació a la Festa Major del Raval del Christian Muñoz

Galería de l’Actuació per la Diada de la Verge del Carme, Tarragona

Galería de l’Actuació per la Diada de la Verge del Carme de la Marta Menéndez

G

Search