Img 6260

Acompanyem als fillols del Prat

No podíem faltar a la invitació d’uns dels nostres fillols, els Castellers del Prat, just quan feia un any del seu bateig com a colla castellera. I ben acompanyats per una altra colla fillola, la dels Encantats de Begues.

Ens trobàvem a les 18.00 en punt a la plaça de la Vila del Prat i els Castellers de Barcelona, venint de la festivitat de Sant Joan i les colònies de la canalla feia preveure una actuació per no treure gaires conclusions. Començavem actuació amb dos pilars de 4 de benvinguda sense cap complicació. A primera ronda un 3 de 8, amb diverses estrenes en diverses posicions, va fer entrar en confiança en segona ronda el 2 de 7 que ja havíem descarregat quinze dies abans a Lleida, i en tercera ronda un 5 de 7 sencer i sòlid va donar pas a la descarregada del pilar de 5 com a comiat del Prat a la ronda de pilars.

Obrint ronda la colla local, els potablava, amb més ganes que sort, sortien amb tres pilars de 4, un intent de 3 de 6 amb agulla a primera ronda, un meritori 3 de 6 en segona ronda que feia recuperar ànims, però que no va aconseguir que el 4 de 6 de tercera ronda pugés amb prou confiança i va quedar com a intent desmuntat. En ronda de pilars, de nou van lluitar de valent per fer el pilar de 5, quedant en intent desmuntat.

Els Encantats de Begues encetaven actuació amb un pilar de 4 i en primera ronda un 4 de 6 molt treballat però sòlid. En segona ronda la descarregada del 2 de 6 va fer tirar amunt a tercera ronda el 3 de 7, però va quedar en intent. Per finalitzar en ronda de pilars, van descarregar un pilar de 5.

 

A més, els Castellers de Barcelona, el diumenge 3 de juliol participàvem a la Festa Major del Camp d’en Grassot, al barri de Gràcia de Barcelona. Ens concentràvem al Passeig de Sant Joan amb el carrer Indústria per fer els següents castells: 3 de 8, intent desmuntat de 5 de 8, 4 de 8, 5 de 7, intent desmuntat de pilar de 6 i pilar de 5. Per la seva banda, els Castellers de la Vila de Gràcia feien el 5 de 8, el 2 de 8 amb folre carregat, el 3 de 8 i un vano de 5

 

FOTOGRAFIES

Galeria de l’actuació del Prat de Castellers de Barcelona

Galeria de l’actuació del Prat de ‘El Prat Cultura’

Galeria de l’actuació del Camp de’n Grassot de Castellers de Barcelona

Galeria de l’actuació del Camp de’n Grassot del Christian Muñoz

 

VÍDEO

Vídeo resum de la jornada (Francesc Borràs)

 

CRÒNIQUES

Reportatge de “El Prat TV’

Visió personal de la Diada : Blog “El fet casteller vist pel Tete”

Search