Enxaneta. Fotografia: Roberta Esteves
Enxaneta. Fotografia: Roberta Esteves

Acabem la Triatló Vermella

El cap de setmana del 8 i 9 d’octubre els Castellers de Barcelona vam tornar actuar per partida doble. Dissabte a la Festa Major de Sarrià i diumenge a la de les Corts.

Dissabte vam encarar una diada que s’iniciava amb un pilar de 4 caminant que, malauradament, no vam poder descarregar. Vam encarar la primera ronda amb un 3 de 8 seguit d’un intent desmuntat de la torre de 7 que acabava sent descarregada en aquella mateixa segona ronda. Per acabar la tercera ronda vam fer el 4 de 7 amb agulla. Vam donar per finalitzada l’actuació amb un pilar de 5 i després un pilar de 4 al balcó.

Els Castellers de Santpedor ens van acompanyar amb un pilar de 4 caminant, un 3 de 6, un 3 de 6 per sota i un 4 de 6 acabant amb un pilar de 4.

 

FOTOGRAFIES

Galeria de la Diada de la Festa Major de Sarrià dels Castellers de Barcelona

Galeria de la Diada de la Festa Major de Sarrià del Christian Muñoz

 

 

El diumenge començava amb ganes a les Corts a la plaça Comas per demostrar els castells de present i futur acompanyats dels Castellers de la Vila de Gràcia i els Minyons de Terrassa.

Vam començar la diada amb un 4 de 8 amb agulla que es mostrava sense grans complicacions. Després vam voler portar a plaça el 3 de 9 amb folre que es va descarregar tot i ser bastant treballat a nivell de soca i folre. Per acabar la tercera ronda vam fer un 4 de 8. Per acomiadar-nos de la plaça vam fer un pilar de 6 solvent, i dos pilars de 4 i un pilar de 4 al balcó.

Els Castellers de la Vila de Gràcia van fer el 7 de 8, la torre de 8 amb folre, el 4 de 8 i un vano de 5, mentre que els Minyons de Terrassa van portar a plaça la Tripleta Màgica amb el 3 de 9 amb folre, el 4 de 9 amb folre, el 5 de 8 i el pilar de 7 amb folre.

Amb aquestes dues actuacions els Castellers de Barcelona tanquem la Triatló Vermella amb 6 castells de 9 descarregats i una gran feina que ens acompanyarà fins a final de temporada.

 

FOTOGRAFIES

Galeria de la Diada de la Festa Major de Les Corts dels Castellers de Barcelona

Galeria de la Diada de la Festa Major de Les Corts del Christian Muñoz

Galeria de la Diada de la Festa Major de Les Corts del Marc Serarols

Galeria de la Diada de la Festa Major de Les Corts del Quim Perelló

Galeria de la Diada de la Festa Major de Les Corts de la Roberta Esteves

 

VÍDEOS

Vídeo resum de la jornada del Francesc Borràs

 

CRÒNIQUES

Visió personal de la Diada : Blog “El fet casteller vist pel Tete”

Search