DSCN4967

Abans de la Mercè, anem a Poblenou

Com cada any, els Castellers de Barcelona actuem a la diada de la Festa Major del Poblenou que s’ha celebrat al Parc del Centre d’aquest barri barceloní.

Aquest cop actuem acompanyats dels Castellers de la Sagrada Família. Després de dos pilars de 4 de benvinguda, a primera ronda, els Castellers de Barcelona hem descarregat un 5 de 8, molt, però que molt treballat, tremolós, però amb la confiança que dona haver-ho descarregat a plaça en diverses ocasions aquesta temporada; a la mateixa ronda els verds de la Sagrada Família han arrencat amb un 7 de 7.

Per part nostra, la segona ronda s’ha tancat amb un 3 de 8, més tranquil, tot i que en segon intent després de la desmuntada d’un primer peu; per part dels nostres convidats un intent de 4 de 8, que esperem no hagi deixat gaire marca i estiguin en plena forma el proper cap de semana a la Mercè; tot i així a la ronda de repetició, descarreguen sense ensurts un 3 de 7.

La darrera ronda s’ha tancat amb un 9 de 7 vermell i demanant a crits posar-hi un pis més… Per part dels verds de l’Eixample, un 5 de 7.

En ronda de pilars, tamquem actuació amb un pilar de 5 per cada colla (cal veure i valorar la feina titànica del tronc defensant el nostre pilar vermell).

 

En resum :

Diumenge 17 de setembre de 2017, Parc del Centre del Poblenou

Castellers de la Sagrada Família : 2 pd4, 7d7, i4d8, 3d7, 5d7, pd5

Castellers de Barcelona : 2 pd4, 5d8, 3d8, 9d7, pd5

 

FOTOGRAFIES

Galeria de la Diada de Festa Major del Poblenou dels Castellers de Barcelona (Eduard París, Gerard Garcia, Gibet Rosa, Aina Saugar, Saray Garriga, David Tarrats i Carme Melgarejo)

Galeria de la Diada de Festa Major del Poblenou del Tony Guasch

Galeria de la Diada de Festa Major de l’Oriol Meléndez

 

VIDEOS

Canal oficial dels Castellers de Barcelona (llista de reproducció)

 

CRÒNIQUES

Visió personal de la Diada – Blog ‘El fet casteller vist pel Tete’

Betevé – Fem castells

Search