Castellers, Castellers De Barcelona, Bordegassos De Vilanova, Barcelona

A tres passes de la tripleta

Els Castellers de Barcelona, aquest migdia, hem actuat a casa, ha estat com a amfitrions de la Festa Major de Nou Barris, on hem actuat un any més amb els Bordegassos de Vilanova. Les dues colles hem començat la diada amb els pilars d’inici: nosaltres hem fet 3 pilars de 4 i els bordegassos un pilar de 4.

En primera ronda, hem descarregat el 3 de 8. En segona ronda hem provat el 2 de 8 amb folre però l’hem hagut de desmuntar quan l’aixecadora ja estava col·locada. Era la primera vegada que intentavem aquest castell enguany. Com a repetició hem fet el 4 de 8 i, finalment, en tercera ronda hem optat pel 2 de 7. Per tancar la diada hem descarregat un vano de 5 i un pilar de 4 al balcó.  És la segona clàssica de vuit que els barcelonins descarreguem aquesta temporada.

Jaume Montolio, Cap de Colla dels Castellers de Barcelona valorava així l’actuació en acabar la diada: “La torre la tenim, avui no ha pogut ser però no passa res. La setmana que ve, si som gent, la tornarem a dur a plaça i la descarregarem”. Es tracta d’una torre renovada i lleugera, on hem baixat una dosos a quints, una quinta a quarts i un quart a terços.

Els Bordegassos de Vilanova han descarregat, en primera ronda, el 4 de 7 amb agulla. En segona ronda també han fet un intent desmuntat, en aquest cas, de 4 de 7, que han completat posteriorment. A la tercera ronda han descarregat el 3 de 7. Han tancat la diada amb un pilar de 5 i 2 pilars de 4.

En resum:

Diumenge 19 de maig de 2019, Plaça Major de Nou Barris

  • Castellers de Barcelona: 3pd4, 3d8, id2d8, 4d8, 2d7, vd5, pd4 balcó.
  • Bordegassos de Vilanova: pd4, 4d7a, id4d7, 3d7, pd5, 2pd4.

Fotografies

Vídeos

Search