Foto: Carla Henríquez
Foto: Carla Henríquez

Diada de màxima il·lusió a la Verneda

Quan entra el mes de novembre ja és habitual al nostre calendari casteller la diada de la Festa Major de la Verneda, una diada entranyable on tots aquells castellers més novells de la Colla s’estrenen a plaça a les posicions més assajades. No és una diada de castells de gran dificultat, però sí una diada de màxima il·lusió per a tots aquells que treballen a l’assaig i poden ensenyar a plaça la seva titànica feina del pati d’assaig.

En aquesta ocasió estem acompanyats pels Castellers de l’Adroc de les poblacions de Pallejà i Sant Andreu de la Barca, fent un format un xic diferent del que veníem fent els últims anys al barri barceloní.

Comencem diada amb un retard sobre l’hora prevista, en espera de les ambulàncies que no estaven a l’hora acordada, però solucionat l’entrebanc obrim diada amb dos pilars de 4 simultanis, per continuar amb un 5 de 6, un 7 de 6 que queda com a intent desmuntat per descarregar-lo a la ronda següent, un 4 de 7 i un 4 de 6 amb agulla que queda com a carregat, per finalitzar amb dos pilars de 4.

Quant als Castellers de l’Adroc comencen amb un 3 de 6, seguit d’un 3 de 6 amb agulla (el primer de la seva història), un intent desmuntat de 2 de 6 i un pilar de 4.

En total: vuit debuts de canalla al 5 de 6, cinc estrenes al 7 de 6, dos al 4 de 7, tres debuts al 4 de 6 amb agulla i tres més als pilars de 4. Com dèiem al principi, diada de màxima il·lusió.

 

En resum:

Dissabte 3 de novembre de 2018 a la plaça de la Palmera de Sant Martí de Barcelona

Castellers de l’Adroc : 3d6, 3d6a, id2d6, pd4

Castellers de Barcelona : 2 pd4, 5d6, id7d6, 7d6, 4d7, 4d6a(c), 2 pd4

 

FOTOGRAFIES

Galeria de la Diada de Festa Major de la Verneda dels Castellers de Barcelona (Carla Henríquez, Laura García, Gabri Guzmán, Eduard París, Mireia Terré i Lluïsa Arnal)

 

VIDEO

Canal oficial dels Castellers de Barcelona (llista de reproducció)

 

CRÒNIQUES

Visió personal de la diada – ‘El fet casteller vist pel Tete’

 

 

Search