Foto: Gabri Guzmán
Foto: Gabri Guzmán

Sol i pluja a Cerdanyola

Una altre cap de setmana amb moltes activitats de la nostra colla, tot i que el plat fort ens feia trobar-nos a Cerdanyola del Vallès el diumenge 6 per a celebrar la tradicional Diada del Roser de Maig de les festes de primavera que celebra la localitat vallesana.

Les previsions meteorològiques van ser encertades per aquest diumenge i degut a la pluja amb la qual ens vam llevar, ens obligava a traslladar la diada sota cobert, en concret al local social dels nostres fillols, els Castellers de Cerdanyola, i en companyia dels altres verds de la comarca, els Castellers de Sant Cugat.

Un cop allà, iniciàvem actuació amb un pilar de 4 de benvinguda, en primera ronda de castells descarregàvem una preciosa torre de 7, la segona de la temporada després de la descarregada a Vilanova i la Geltrú, a segona ronda vam apostar per un 5 de 7 molt rodat i fent pensar ja en col·locar un pis més en breu… i en tercera ronda, els núvols ens van deixar descarregar un 3 de 8 de postal a l’exterior del local. En ronda de pilars i amb el sol ja ben present, vam descarregar un pilar de 5.

Els Castellers de Cerdanyola obrien actuació amb dos pilars de 4, per descarregar un 4 de 7 amb agulla en primera ronda, un treballadíssim 5 de 7 en segona i a tercera ronda el 3 de 7 amb agulla, per acabar amb un vano de 5. Per contra, els Castellers de Sant Cugat, descarregaven un 3 de 8 a l’exterior del local i passat per aigua (per la pluja), acompanyat d’un 5 de 7 en segona ronda i un 4 de 7 en tercera, seguit d’un pilar de 5 a la ronda de pilars.

Quant a la resta del cap de setmana, dissabte 5 de maig al matí, els Castellers de Barcelona col·laborem a la jornada solidària per a la recollida de donacions de sang, on la penya blaugrana de la Colla participa molt activament, amb un pilar de 4 i donacions voluntàries de sang. També, el mateix dissabte a la tarda, participàvem a la Cercavila de Primavera del barri del Clot – Camp de l’Arpa en companyia d’algunes agrupacions culturals del barri, i a on descarregàvem dos pilars de 4 no simultanis.

En resum:

Dissabte matí 5 de maig de 2018, a l’hospital de Sant Pau de Barcelona

Castellers de Barcelona : pd4

Dissabte tarda 5 de maig de 2018, al barri del Clot – Camp de l’Arpa de Barcelona

Castellers de Barcelona : pd4, pd4

Diumenge 6 de maig de 2018, local dels Castellers de Cerdanyola

Castellers de Cerdanyola : 2pd4, 4d7a, 5d7, 3d7a, vd5

Castellers de Sant Cugat : 2pd4, 3d8, 5d7, 4d7, pd5

Castellers de Barcelona : pd4, 2d7, 5d7, 3d8, pd5

FOTOGRAFIES

Galeria de la jornada solidària per a la recollida de donacions de sang de la Penya Barcelonista Castellers de Barcelona (Salvador Pons)

Galeria de la cercavila de Primavera del Clot – Camp de l’Arpa (Montserrat Barnils)

Galeria de la Diada del Roser de Maig a Cerdanyola del Vallès dels Castellers de Barcelona (Gabri Guzmán)

VIDEOS

Canal oficial dels Castellers de Barcelona (llista de reproducció de la Diada del Roser de Maig)

CRÒNIQUES

Fem castells – Betevé

Crònica personal de la Diada – ‘El fet casteller vist pel Tete’

Search