Logo Escut Castellers De Barcelona

Premis de la imatge del 50è Aniversari

El proper divendres, 16 de març, a les 18.30 h, al nostre local tindrà lloc l’entrega de premis de la imatge del 50è Aniversari. Per una banda, s’ha escollit un logotip i, per una altra, el disseny per crear una samarreta especial per a l’ocasió. És per això que la Colla et convida a assistir a la celebració que es farà a la Sala d’Actes del carrer Bilbao, 212.

Al concurs s’han presentat dissenys de membres de la Colla i de les escoles d’art La Industrial i La Massana. Els guanyadors han estat escollits per un jurat format per un professional de la publicitat, un professor d’una de les escoles, un membre de la Junta de l’àmbit de màrqueting, el President dels Castellers de Barcelona i un membre de la Colla. El premi que s’enduran els guardonats, més enllà de ser la imatge del 50è Aniversari de la Colla, són 500 € en cada categoria.

Durant la següent temporada, celebrarem els nostres 50 anys duent a terme una sèrie d’actes destinats als nostres castellers i al públic en general. Publicarem un llibre format per 50 fotos de pilars de 4 a llocs significatius per la Colla o de la ciutat de Barcelona; també farem una exposició fotogràfica i convidarem les 16 colles (una en formació) que tenim apadrinades a tot Catalunya a fer una diada conjunta, entre molts altres esdeveniments que es desvetllaran al llarg de l’any.

Search