Cartell 4 Interinstituts0000

4a edició del Concurs de Castells Interinstituts “Nascuts per fer pinya”

Dissabte 2 de juny organitzem la 4a edició del Concurs de Castells Interinstituts “Nascuts per fer pinya”. Aquest projecte ha permès que, amb la nostra tutorialització tècnica i la col·laboració de docents, alumnes d’algunes escoles de Barcelona s’hagin apropat al món dels castells -i als valors que els acompanyen-. Al llarg de diferents mesos, els estudiants (de 4t d’ESO en avall) han estat assajant una sèrie de construccions amb les quals es presentaran a aquesta exhibició. Aquest quart concurs tindrà lloc a partir de les 10.00 hores als Jardins del Clot de la Mel i compta amb la col·laboració d’Eix Clot. Val a dir que el projecte va rebre un dels Premis Sant Martí que atorga el Districte de Sant Martí de l’Ajuntament de Barcelona, l’any 2017.

En una vessant més lúdica, diumenge 3 de juny a la Platja de la Nova Icària, a partir de les 10.00 hores, es farà el 19è Concurs de Castells de Sorra, en què es convida a equips de colles castelleres i associacions de la ciutat, en categories infantil i adulta, a fer construccions de sorra i guanyar diferents premis.

Tots dos actes arriben ben a prop de les actuacions del nostre 49è Aniversari, que es faran a Barcelona els dies 16 de juny a la tarda (diada de vigília, a la Plaça del Rei) i 17 de juny al migdia (diada central, a la Plaça de Sant Jaume).

Search