4d8 Cdb

44è Aniversari de Bordegassos

MAREA VERMELLA A VILANOVA

Diada de Sant Jordi dels Bordegassos, també amb Colla Joves Xiquets de Valls i Nens del Vendrell, ambdues descarregant el 2d8f.

Els Castellers de Barcelona han tornat aquest matí a Vilanova amb la intenció de fer un pas més en la seva escala castellera. Els habituals 3 de 8 i 4 de 8 s’han vist acompanyats per primer cop aquesta temporada pel 9 de 7 (amb una enxaneta) i per un vano de 5. Tots els castells han pujat al primer peu, amb excepció del 4 de 8, el primer  intent del qual s’ha desmuntat abans d’entrada de dosos per una sotragada. En ronda de repetició (ja que la diada era a la tarragonina) el 4 de 8 s’ha descarregat sense incidències.

Els amfitrions, els Bordegassos de Vilanova, han encetat la diada amb una torre de 7 desmuntada, però s’han sabut recuperar amb un clavat 5 de 7, 7 de 7 i 4 de 7 amb l’agulla. Han tancat la diada amb dos pilars de 5.

Tant la Colla Joves Xiquets de Valls com els Nens del Vendrell han triat aquesta diada per estrenar la torre de 8 amb folre. Pel que fa la primera colla, s’han apuntat també el 4 de 8 i el 5 de 7; tres pilars de 4 i un de 5 els han servit per acomiadar-se de plaça. Els Nens, per la seva banda, han resolt una molt bona diada descarregant també el 3 de 8 i el 4 de 8, amb vano de 5 final.

 

Fotos de l’Eduard París

Fotos del Christian Muñoz

Fotos de Salvador Pons

Fotos de Maite Gomà i Pere Gassó (Bordegassos de Vilanova)

Vídeo de l’actuació 

 

Altres notícies i comentaris 

Search