Img 5486.jpg

3 + 1 = 5d9f

Encetem l’última setmana de la temporada. Sis dies i completarem la quaranta-vuitena de la nostra història vermella. Amb la visió clara que ens dona tota la bona feina feta al pati d’assaig, amb la tranquil·litat de que hem donat, amb escreix, tot el que la Tècnica s’havia plantejat a inicis d’any; amb l’orgull d’haver assolit les fites plantejades: d’haver recuperat la torre de 8 folrada, d’haver assolit de manera regular el castells bàsics de 9, d’haver fet estrenes de castellers a tots els nivells…

Però queda una setmana. Tres assajos imprescindibles i una actuació per fer un pas més, i un pas per fer història i completar la fórmula màgica que ens farà descarregar el que no hem fet mai: el 5 de 9 amb folre.

El millor de tot és que el tenim, ho tenim a tocar, no és un impossible, hem col·locat sisens dues vegades, hem ajustat posicions a Sarrià, hem fet tota la feina i cal recollir els fruits, cal portar-ho al Clot (diumenge 12 de novembre, a les 12.00 h) i que tothom vegi del que som capaços, que quan ens vestim de vermell, ens concentrem i anem a una, som imparables. Tots.

Tant aquest dimarts a l’assaig general com dijous amb la canalla més valenta i divendres, hem de donar l’últim cop de falç al local, el penúltim cop de pit a la pinya per poder cridar i celebrar diumenge un final de temporada GEgant i històric.

Sumem-nos tots i demostrem el que som un cop més. Fem la nostra història més gran encara.

 

La fòrmula de l’èxit, recordeu el 3 + 1 = 5d9f :

Assaig general dimarts, dijous (canalla) i divendres

 

Matinades diumenge 12-11-2017

 

Dinar de carmanyola i Festa HuHa final de temporada

Search