2pd4 En Suport Als Presos Polítics

2 de 7 davant el CP de Lledoners

La diada s’havia de celebrar a St. Cugat del Vallès el dissabte 26 d’octubre, la tarda després del “Clàssic”. Però la convocatòria d’una manifestació a favor de la llibertat dels presos polítics per al mateix dia a les 17h va capgirar el panorama. Les colles van mostrar el seu compromís amb la demanda de llibertat per als presos i la seva voluntat de ser a la manifestació, o si més no facilitar l’assistència dels seus membres. Finalment, la diada se celebraria el diumenge. Un nou gir de guió va fer que, a més, canviés el lloc de l’actuació: a proposta dels Castellers de Sant Cugat, colla del pres polític Raül Romeva, i amb l’aprovació i suport per part nostra i dels Castellers de Sabadell, la diada es traslladava a Lledoners. 

Així ha estat que hem arribat a l’esplanada del Centre Penitenciari de Lledoners exaltats encara per la històrica diada de Santa Úrsula, amb els dos 3d9sf carregats. El canvi de dia, horari i lloc ha limitat les expectatives castelleres de l’actuació, però malgrat tot hem pogut arrancar amb un 5d7 còmode en primera ronda. En segona ronda hem enlairat un 2d7 que, malgrat un petit moment de tensió abans de l’aleta, s’ha completat amb solvència. El tercer castell ha estat un 7d7 un pèl incòmode però ben resolt. Un pilar de 5 més treballat del compte ha tancat la nostra actuació.

Els Castellers de Sant Cugat, amfitrions, han obert la diada amb 2 pilars de 4, han fet el 4d8 en primera ronda, el 3d7 en segona, el 5d7 a tercera, i han tancat l’actuació amb un pilar de 5. Pràcticament idèntica ha estat l’actuació dels Castellers de Sabadell, que només han diferit en 2a ronda, amb un 7d7.

Resum de la diada

Castellers de Barcelona: 2pd4, 5d7, 2d7, 7d7, pd5

Castellers de Sant Cugat: 2pd4, 4d8, 3d7, 5d7, pd5

Castellers de Sabadell: 2pd4, 4d8, 7d7, 5d7, pd5

Search