DSCN3851

Festa Catalana 2017: construccions humanes

L’Ajuntament de Barcelona organitza diferents diades castelleres amb el nom de “Festa Catalana” per mostrar la nostra cultura especialment a turistes i visitants de la nostra ciutat.

El dissabte 29 de juliol participàvem en aquest format, ben d’hora al matí i sota un sol d’estiu, i que volia exhibir diferents tipus de construccions humanes a la Plaça Nova. Així, participàvem en companyia dels Falcons de Barcelona, la Muixeranga de la Plana (Castelló) i el Ball de Valencians de Vilanova i la Geltrú.

Després d’un pilar de 4 carregat (ensurt mínim quan s’estava descarregant), fem un 3 de 7 amb estrenes de l’Emma Álvarez d’enxaneta, la Laia Muñoz a dosos, l’Ainara Muñoz a quarts o Vinyet Solé a terços. I com a segon castell (cada agrupació havia pactat quantes construccions farien), vam fer l’espectacular 3 de 7 aixecat per sota (després del que vam portar a Andorra fa unes setmanes), amb Carlos Maroño estrenant-se a segons. Per finalitzar, pilar de 4 final i un altre pilar de 4 al costat del mural picassià del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

 

FOTOGRAFIES

Galeria de la Festa Catalana dels Castellers de Barcelona (Eduard París i Laia Coll)

Galeria de la Festa Catalana de l’Oriol Meléndez

 

VÍDEOS

Canal oficial dels Castellers de Barcelona (llista de reproducció de la Festa Catalana – Francesc Borràs)

 

CRÒNIQUES

Visió personal de la Diada – Blog ‘El fet casteller vist pel Tete’

Search